To Infinity... and Beyond!
Now Reading:
Alles over de Nintendo Switch versie van The Witcher 3: Wild Hunt
Full Article 3 minutes read

Als we toch een grote port moeten noemen en iets meer aandacht moeten geven dan al die andere toffe ports is het echt The Witcher 3: Wild Hunt. De Nintendo Switch gaat nu verder dan een ‘simpele’ port. The Witcher 3: Wild Hunt wordt door vele gezien als een ‘milestone’ binnen de game-industrie. Deze game legde de lat enorm hoog en zorgde ervoor dat games in dit genre werden herzien en verbeterd. Want alles wat minder is dan deze game is tja… geen Witcher. En nu komt deze game, die een nieuwe standaard heeft gelegd naar de Switch!

Zoals ik al omschreef, een game als deze, welke is ontwikkeld en uitgegeven door CD Project Red (yes ook van Cyberpunk 2077) heeft het gamelandschap veranderd. De dialogen zijn zeer uitgebreid, de missies zijn enorm en sommigen zijn zelfs een game op zich zelf. De mogelijkheden qua kleding, wapens etc. zijn ook enorm. En dan nog maar te zwijgen over het grafische geweld. Een game als deze laat zien hoe een game eruit hoort te zien en de mogelijkheden die er zijn.

En nu komt een game als deze waar je zeker meer dan 150 uur in moet steken wil je alles gedaan hebben naar een handheld. De Switch is voor vele een console die je even op pakt, even aanzet, en zo even een missie speelt. Of even in Dragon Quest Builders 2 je dorpje verder bouwt etc. En nu, nu ga je een gigantische spelwereld in, zijn er waanzinnig veel mogelijkheden en zit je verweven in een gigantische wereld met veel verhalen.

De vraag is nu echter is een game van dit formaat wel speelbaar op de kleine handheld van Nintendo? En is een game als deze met een diepgaand verhaal, een gigantische spelwereld wel geschikt om te spelen op de Switch? We hebben een aantal video’s opgezocht en deze hier geplaatst zodat je meer te weten komt en of een game als deze geschikt is voor jou. Persoonlijk twijfel ik nog, want het is een immense game en ik moet Assassin’s Creed 3 nog uitspelen wat al een gigantische game is. Want een game als deze vergt veel tijd, aandacht en oplettendheid want een verkeerde keuze kan zeer gevaarlijke gevolgen hebben…

The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition trailer

Gameplay overview, met gameplay en uitleg over de game

Digital Foundry neemt The Witcher 3: Wild Hunt volledig onder de loep

Ga jij als Switcher gamer aan de slag met The Witcher of laat je het aan je voorbij gaan? The Witcher komt op 15 oktober zowel digitaal als fysiek uit.


Meng je in het gesprek/in de discussies op:

Input your search keywords and press Enter.