To Infinity... and Beyond!
Now Reading:
Assassin’s Creed III Remastered – Charlotte’s opinie
Full Article 2 minutes read

Bij de Assassin’s Creed Odyssey seasonpass zit onderandere de remaster van Assassin’s Creed 3. Deze zal vanaf 29 maart 2019 beschikbaar zijn en zal ook de DLC’s bevatten.

Heel blij werd ik toen ik hoorde dat er bij de Odyssey seasonpass de geremasterde versie van Assassin’s Creed 3 zat. Ik vind het sowieso altijd wel gaaf als ze oudere games opnieuw uitbrengen in betere kwaliteit, maar van Assassin’s Creed al helemaal. Big fan!

Ik weet nog goed toen ik de eerste trailers zag van deel 3 in 2012. Zelf had ik alleen nog maar Assassin’s Creed deel 1 en 2 gespeeld, maar werd toen (opnieuw) laaiend enthousiast! Indianen! Dat is iets waar mijn interesse het meeste ligt, dus kon niet wachten tot ik eindelijk deze game kon gaan spelen. Ook waren er nieuwe mogelijkheden beschikbaar gekomen in deze game, jagen werd een nieuwe toevoeging en je kreeg een mooie bijl om je vijanden mee af te slachten.

In de remaster is vooral het licht en de kleur kwaliteit verbeterd, in de vorige versie zat er een hele grijze waas over de game heen en kon er ook nog flink wat verbeterd worden in details. Aangezien het een remaster is blijft het natuurlijk de vraag in hoever ze de details kunnen verbeteren. Ik ben heel benieuwd naar de verbeteringen en hoe de gameplay ook al weer was, vooral kijk ik uit naar de DLC uitbreiding waarin je de special powers van de beer, adelaar of wolf kan gebruiken. Maar voor nu moeten we nog eventjes wachten tot 29 maart.

Ik heb er ontzettend veel zin in om deze game weer te spelen! Jullie ook?


Meng je in het gesprek/in de discussies op:

Input your search keywords and press Enter.