To Infinity... and Beyond!
Now Reading:
E3 2019 verwachtingen
Full Article 9 minutes read

De E3 start binnen een paar dagen en wij van Beyond the Horizons kunnen niet wachten! Lees in deze blog de verwachtingen van onze redacteuren en wat zij denken dat we zullen zien (of juist niet!) op de E3 2019!

Top 5 verwachtingen:

 • – Xbox Next aankondiging
 • – Red Dead Redemption I Remastered
 • – Fable IV
 • – Xbox X Cloud
 • – The Elder Scrolls VI

Ivar

Mijn verwachting voor deze E3 is eigenlijk zeer positief. Ik kijk uit naar de Xbox presentatie, die dit jaar met 14 exclusieve games gaat komen en natuurlijk de Xbox game pass voor PC en last but not least, de eerste blik van de Next Generation Xbox!

Zelf hoop ik natuurlijk op Fable IV en Ryse II, maar een extra blik op de nieuwe halo Infinite is ook zeker geen straf! Ryse is in mijn ogen echt onderschat, waardoor ik nu echt hoop dat het met een soort softe reboot of een sterk vervolg gewoon echt weer Xbox op de kaart gaat zetten.

Mijn grote liefde voor westerns werd natuurlijk ook weer aangewakkerd door Red Dead Redemption II. Er gaan rumors dat Rockstargames eindelijk weer aanwezig zal zijn op de E3, dus ik hoop stiekem op een grote uitbereiding van Red Dead Redemption II, namelijk een remaster van deel I en eventueel een nieuwe Undead Nightmare!

Een naam die we bijna vergeten is natuurlijk The Elder Scrolls VI en in mindere mate Starfield. Ik hoop toch wel dat we van beiden meer gaan zien, al is het maar een cinematic trailer. Maar een release date is eigenlijk toch wel een must! Give me the Elder Scrolls VI!

Als laatste kijk ik nog uit naar de Netflix games en Xbox Films en de X-Cloud van Xbox! Want ook daar zijn de grote namen mee bezig. Sony heeft ondertussen ook Playstation studios opgericht, dus ik hoop dat we eindelijk goede game films en/of series gaan zien de aankomende jaren!

Michael

Mijn verwachtingen zijn enorm hoog voor de E3 dit jaar. En wel op twee vlakken, namelijk Microsoft/Xbox One en Nintendo met de Switch. Waar het mij om gaat is los van alle games etc. is dat ik echt een duidelijk visie wil zien van waar beide partijen naartoe gaan en wat er voor ons als gamers te wachten staat.

Persoonlijk hoop ik op Ryse 2, Alan Wake 2 en Nintendo Switch games met name “City-builders”. Gek genoeg is er al veel getoond zoals een Modern Warfare en een nieuwe Ghost Recon. En zo zijn er nog veel meer games of diensten waarvan ik denk YES! Maar ik laat mij vooral nog verrassen en hoop op veel maar reken op weinig maar goed.

Maar waar ik oprecht het meeste naar uit kijk is Modern Warfare en de Ghost Recon: Breakpoint. Modern Warfare is in mijn ogen nog steeds één van de beste shooters die ooit is gemaakt. Dat er nu een soort van reboot komt dat is fantastisch, al had het ook best een soort van vervolg mogen zijn. Ghost Recon Wildlands heb ik echt veel gespeeld en enorm veel plezier mee beleefd en na het uitspelen wilde ik al direct een vervolg.

Al met al deze E3 is voor mij de winnaar Xbox met een gedeelde plaats voor Nintendo vooral omdat wat hun nog gaan uitbrengen al enorm tof is. Nu moeten ze laten zien dat er nog meer voor de Switch gaat komen.

Top 5 verwachtingen:

 • – Veel Nintendo Switch aankondigingen
 • – Xbox Visie voor de lange termijn
 • – Splinter Cell
 • – Alan Wake 2
 • – Medal of Honor

Top 5 verwachtingen:

 • – Age of Empires 4
 • – PC/Xbox exclusives
 • – Fable IV
 • – Halo Infinite… mits goed gedaan
 • – No/low combat survivals!

Eddy

Mijn hoop zit toch echt op Age of Empires 4, dat is echt iets waar ik naar uit kijk! Uberhaupt Microsoft Studios en waar zij mee gaan komen, vooral voor de PC natuurlijk. Ik hoop zelf op heel wat toffe exclusives die we kunnen gaan zien op zowel de Xbox als de PC, met natuurlijk: Cross Platform gamen!

Fable kijk ik GIGANTISCH naar uit, met name wat het precies gaat inhouden.

Halo ben ik beetje bang voor. Het kan heel tof zijn, maar ook heel erg floppen. Ben vooral bang dat ze het teveel gaan uitmelken.

Ik hoop voor de rest op dingen zoals Subnautica, de survivals weer aanwezig zijn. De no of low combat survivals!

Onno

Deze E3 zal in het teken staan van Microsoft. Sony is niet direct aanwezig en dus zal Xbox de show stelen, daarnaast heeft Microsoft cross-play op heel veel games announced met PC en lanceren ze een heleboel Xbox exclusives nu als Microsoft exclusives, dus ook op PC.

De PC gaming stand wordt, helaas, gesponsord door Epic games. Ik ben zelf geen fan van de Epic games store, of de games die Epic heeft gemaakt. Waar ik stiekem op hoop is dat Valve doorheeft dat de Epic game store een echte bedreiging is op PC en dat zij, mede daarom, een nieuwe game maken. En dan absoluut niet een game die zo erg flopte als artifact.

Top 5 verwachtingen:

 • – Mount and Blade Bannerlord
 • – Ready or not
 • – Rocksteady Batman prequel game
 • – Medieval: Total war 3
 • – Left for dead 3

Top 5 verwachtingen:

 •  – Nieuwe abonnementsdienst Ubisoft
 • – Watchdogs 3
 • – Fable IV
 • – Next Gen consoles (nieuwe xbox)
 • – Sniper Elite VR

Patricia

De E3 een van de belangrijkste events in de game industrie. We krijgen te horen wat er allemaal aan zit te komen de komende jaren. Ik kijk uit naar de nieuwe games en consoles.

Ubisoft is voor alsnog mijn favoriete ontwikkelaar en ben dus echt razend benieuwd of ze een eigen abonnementsdienst krijgen of niet. Als het waar is dan ga ik er over nadenken om toch een abonnement aan te schaffen. Verder de samenwerking tussen Sony en Microsoft… Komt er toch een tijd dat we kunnen crossplayen tussen consoles?

Ikzelf ben ook dol op Watchdogs dus een Watchdogs 3 in de planning? Count me in as a pre orderer!

Fable, de leuke games waarin je echt lekker weg kan dromen. Zou daar een nieuwe van komen? Zou het wel tof vinden.

Ik heb een pa die het spel  Sniper en Sniper Elite echt helemaal geweldig vind. Mijn gamershart gaat dan ook sneller kloppen als hij het er over heeft. Ergens heb ik gezien dat Sniper Elite VR komt. Mijn pa gaat los als dat zo is!

Thijssen

Ik heb al gelezen dat Microsoft met aardig wat exclusives komt. Ben zelf erg benieuwd wat dit precies zal zijn aangezien ik hier zelf nog niet verder op in ben gaan lezen. Verder hoop ik dat we wat meer informatie zullen krijgen over de nieuwe reeks consoles van Xbox met codenaam genaamd Xbox Scarlett”. Ik ben erg benieuwd of de geruchten over deze reeks kloppen en dat het zal gaan over Zbox “Lockhart” en “Anaconda”. Zoals de geruchten nu staan zou de xbox Lockhart een iets minder sterke console zal worden en dus ook een goedkopere versie zal zijn tegenover de Anaconda.
Zou de Anaconda de nu sterkste console, de Xbox One X, verslaan en op welke punten zal dit dan precies zijn? Wat voor een gigantisch tv scherm zullen we dan nu nog eens extra aan moeten schaffen voor de perfecte game experience?

Iets waar ik best wel diep in zit is Assassin’s Creed. De geruchten gaan hard over de game “Assassin’s Creed Ragnarok”. Maar naast Ragnarok gingen er nog wel meerdere geruchten wat betreft de volgende AC game. Ik denk zelf dat dit NIET aan de orde zal zijn. Er is al eerder uitgekomen dat de screenshots fake zouden zijn. Toch houden vele fans zich er hard aan vast, er zijn natuurlijk al vaak screenshots gelekt die ook nog eens echt bleken te zijn. Echter denk ik dat Ubisoft niets over Assassin’s Creed naar buiten zal brengen dit jaar.

Arrrrrrr! Skulls ‘n Bones! Een game waar ik zelf erg naar uit kijk! Vorig jaar hebben we al een kleine teaser gezien over Skulls ‘n Bones. Echter hoop ik dat Ubisoft met meer info komt over deze game. Pre-order? ja na deze E3 toch zeker wel.

Wat mij ook erg interesseerde is dat ik geruchten hoorde over een mogelijke Watch dogs 3! Ohhh wat zou ik genieten van een 3e deel van Watch dogs! Heerlijke games om te spelen. Ik hoop dat hier zeker wat meer info over naar buiten zal komen deze E3!

Top 5 verwachtingen:

 • – Exclusives Xbox
 • – Skull ’n Bones
 • – Aankondiging nieuwe Xbox
 • – Aankondiging nieuwe PS
 • – Watch Dogs 3
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "E3 2019 verwachtingen" A few seconds ago
Input your search keywords and press Enter.