To Infinity... and Beyond!
Now Reading:
E3 nabeschouwing – Onno
Full Article 2 minutes read

E3 2019 was best matig. Ik had meer nieuwe games verwacht en niet veel games waarvan we al weten dat ze komen of suffe cinematics. Gelukkig kregen we ook gave stuff te zien, zoals Stronghold, Cyberpunk en veel meer!

Cinematics vertellen ons heel weinig over de game. Ik was wel blij met Keanu Reeves bij Cyberpunk 2077 natuurlijk, wat een held met wat een opkomst. Een game waar ik, net als ieder ander eigenlijk, al naar uit kijk!

Ik ben daarnaast een groot fan van de Stronghold serie en gilde dan ook als een klein kind toen het volgende deel in de saga werd gerevealed. Eindelijk een nieuwe Stronghold game! Stronghold Warlords, een Stronghold game in feodaal Azië!

Bij Ubisoft ben ik teleurgesteld dat ze operaiton breakout een eigen game geven en niet een game hebben gemaakt zoals de oude Rainbow six games. Ik speel veel Rainbow six siege, maar ik wil graag weer een co-op story-driven shooter zoals de oude Rainbow six games. Ik wil Rainbow six Patriots! Al met al, leuke nieuwe dingen gezien en ik hoop ze snel te kunnen spelen.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "E3 nabeschouwing – Onno" A few seconds ago
Input your search keywords and press Enter.