To Infinity... and Beyond!
Now Reading:
GERUCHT: Nieuwe Saints Row Game
Full Article 2 minutes read

We kennen allemaal, de door velen genoemde, goedkope versie van Grand Theft Auto (GTA) wel, namelijk Saints Row. Tot nu toe zijn er 5 games uitgebracht. Saints Row 1 t/m 4 en Agents of Mayhem. De game die veel humor heeft en vaak ook dingen die totaal niet kloppen, zoals superkrachten. Persoonlijk vond ik dat juist helemaal geweldig aan de hele game, lekker chaotisch.

Het gerucht gaat dat ze bezig zouden zijn met een nieuwe Saints Row!  Geweldig! Of toch niet? Via social media lees je nu ook veel meer dat in 2020 meer over onthuld zal worden. Zal er echt een nieuwe Saints Row komen na al die jaren? Volgens THQ Nordic is de game inmiddels sterk in ontwikkeling en zou ergens tussen 2020 en 2021 ook echt uit komen.

Maar wat vinden jullie? De serie kent inmiddels echt zijn ups en downs en de laatste paar titels waren echt minder en slechter in alle opzichten. Wat begon als een toffe take op GTA is het nu echt aardig weggezakt. Wat als de nieuwe Saints Row weer de vibe weet te pakken zoals het eerste deel? Of misschien wel het derde deel die in vele opzichten de beste was uit de serie.

Ivar hier: NEE dat was deel 2!!! Deel 3 was een slap aftreksel van GTA IV en was in geen enkel opzicht beter… Deel 1 en 2 van SR waren de echt goede games, die basically GTA San Andreas waren in mooiere graphics met meer vrijheid.

Als we meer weten dan krijgen jullie dat natuurlijk te lezen!
We houden het in de gaten.


Meng je in het gesprek/in de discussies op:

Input your search keywords and press Enter.