Now Reading:
Halo Infinite verschijnt pas herfst 2021
Full Article 2 minutes read

Wanneer je de Series X heb gekocht, dan heb je waarschijnlijk ook een mooie verpakking waarop Masterchief staat afgebeeld. Halo Infinite werd groots aangekondigd dit zou DE next-gen game moeten worden waarvoor je de Xbox in huist moest halen. Echter werd de eerste gameplay enorm slecht ontvangen en besloot 343 Industries om Halo Infinite uit te stellen met onbepaalde tijd. En nu is bekend gemaakt wanneer we weer aan de slag kunnen met Masterchief.

Als we de blogpost van 343 mogen geloven wordt de game volledig aangepakt en krijgt het de next-gen ervaring waar we eigenlijk op zaten te wachten. Ook zijn er een aantal screenshots/artwork gedeeld die al meteen laten zien hoe tof en mooi Infinite gaat worden want wow deze screens zijn zoveel meer beter dan wat we eerder zagen.

Halo Infinite zou naar verluid ergens zo rond de herst in 2021 moeten uitkomen voor alle Xbox consoles. Maar de nadruk ligt natuurlijk op de Series S en met name de X die echt de kracht zou moeten laten zien van deze nieuwe/huidige generatie.

Kijk en oordeel zelf naar een aantal screenshots uit Halo Infinite.


Meng je in het gesprek/in de discussies op:

Input your search keywords and press Enter.