Now Reading:
Mario is jarig! En Nintendo trakteert op veel toffe Mario content!
Full Article 3 minutes read

Mario is alweer 35 jaar oud! En Nintendo dacht weet je wat laten we dit even vieren, en HOE?! Met gratis games, met nieuwe hardware, met speelgoed, nieuwe toffe games EN vooral DE klassiekers die terug keren naar de Nintendo Switch. Wees gewaarschuwd, aan het eind van dit bericht ben je veel geld kwijt beste Nintendo fan 😉

Super Mario Bros. 35th Anniversary Direct

Daar was dan uit het niets een Super Mario Bros Direct! En wat voor één, het duurde maar liefst een ruime 15 minuten en het zal vol, maar dan ook echt VOL content! Kortom bekijk hier alles op je gemak terug, met daaronder alle aankondigingen ook nog even lekker los!

Respecteer de klassiekers

Een tijdje geleden hebben we het in onze vodcast als eens over gehad, wat zitten dagdromen van hoe mooi zou het zijn als? En wat doet Nintendo ze pakken de 3 klassiekers en zetten dit netjes op een cassette (want ja deze wil je fysiek hebben net als de rest overigens). Namelijk: Super Mario 3D, de Nintendo 64 klassieker, Super Mario Sunshine, de Gamecube klassieker en natuurlijk de Nintendo Wii klassieker, Super Mario Galaxy! Alle drie de games zijn wat opgepoetst en zijn helemaal Switch proof!

Prijzen en waar te koop, zie budgetgamer.nl
https://www.budgetgaming.nl/switch/super+mario+3d+all-stars.html

Maak maar ruimte in je woonkamer!

Heel simpel dit is iets wat je wilt, het kost wel weer wat 🙁 maar het is een fantastisch stukje speelgoed gecombineerd met een fantastische game. Moet ik nog meer toelichten? Precies kijk zeker deze video want ik weet dat je net als ik dit wilt hebben!

Prijzen en waar te koop, zie budgetgamer.nl
https://www.budgetgaming.nl/switch/mario+kart+live+home+circuit+set+-+mario.html

Een soort van remake met een staartje?!

Precies want het is Super Mario 3D World MET Bowsers Fury! En ja het is een soort remake wat origineel uitkwam op de Wii U, maar dat mag de pret niet derven!

Prijzen en waar te koop, zie budgetgamer.nl
https://www.budgetgaming.nl/switch/super+mario+3d+world+08976+bowser04896s+fury.html

Mario Battle Royale

Oké wat? Ken je de Tetris BR variant nog? Prima bedenk dan nu dat we dit nu geheel in Mario stijl kunnen spelen! Speciaal voor de Nintendo online spelers en alleen te spelen tot volgend jaar maart!

Geschiedenis lesje Mario

Ben je niet echt bekend met Mario? Of ben je nog niet zo oud als dat de schrijver van dit artikel is, dan kan het zijn dat je vrij recent pas in aanraking bent gekomen met de wondere wereld van Mario. Nou dan heeft Nintendo een mooie video in elkaar gedraaid en zie en hoor je Mario door de jaren heen!

Ooit lang geleden

Precies OOIT lang geleden toen pixels nog helemaal hipster waren hadden we de Game & Watch (de mijne ligt nog ergens op de zolder). En nu komt Nintendo met een nieuwe Game & Watch maar wel geheel in stijl van toen, met uiteraard een vleugje 2020 erin!

Prijzen en waar te koop, zie budgetgamer.nl
https://www.budgetgaming.nl/hardware/nintendo+game+03467+watch+super+mario+bros.html


Dit was VEEL Nintendo nieuws, ze varen hun eigen koers doen wat ze zelf tof en mooi vinden en laten op deze manier heerlijk de console wars achter hun en doen waar ze het beste in zijn. Namelijk toffe games en content produceren gecombineerd met toffe speelgoed!

Microsoft en Sony letten jullie even op, want dit is hoe je goed gebruik maakt van al je IP’s en dit is hoe je dit in de markt zet 😉 Nu jullie weer!


Meng je in het gesprek/in de discussies op:

Input your search keywords and press Enter.