To Infinity... and Beyond!

Experience: Michael speelt?

4 mei 2019
Michael speelt

In deze nieuwe serie Michael speelt? ga ik, Michael, een game spelen die ik normaal gesproken niet durf te spelen. Er zijn mensen die horror games helemaal geweldig vinden en het niet eng genoeg kan zijn. Nou in mijn geval is dit wel even wat anders! Maar toch ga ik de uitdaging aan om wat van dit soort games te spelen waarmee ik aftrap met Alien Isolation. 

Als film/serie en game fanaat ben ik altijd al wel gefascineerd geweest voor de horror genre. Op de één of andere manier won de nieuwsgierigheid altijd en keek of speelde ik wel iets. Nu ben ik jaren geleden gestopt met het spelen van horror games om de doodeenvoudige regen dat ik gewoon te bang ben om dit soort games te spelen. Zo was mijn laatste game die ik destijds heb geprobeerd Alien Isolation en ben ik nu weer van plan om dit van het begin af aan te spelen. En ik hoop ook echt dat ik het einde ga halen! Nu zal ik elke keer een stuk van een uur gaan spelen en deze zal ik dan ook direct hier op de website delen. Zie deze video’s zeker niet als een play/walktrough maar meer een held op sokken die dit soort games speelt.

Kleine preview van 15 minuten

Heb je eventueel tips of hints wat Alien Isolation betreft. Of heb je zelfs aanraders welke ik zou moeten spelen? (Wel op de Xbox One) laat dit dan ook gerust weten. Voor nu zal ik een serie maken met Alien Isolation waarbij elke episode een uur ongeveer duurt. Uiteraard in het donker, met headset op en ja alles wordt gefilmd!


Meng je in het gesprek/in de discussies op:

Input your search keywords and press Enter.