To Infinity... and Beyond!

Over ons

Anno 2018 zijn games als Assassin’s Creed, Red Dead Redemption, Grand Theft Auto, Mafia gigantische producties met budgetten die in de miljoenen gaan. Dit soort games draaien om een meeslepend verhaal, boeiende en interessante karakters. Met daarnaast veel side-quests waarbij je helemaal kan afdwalen van je pad en zo nog meer kan ontdekken van alles wat de spelwereld biedt. Want dit is waar dit soort games om draaien, een mooie grote spelwereld waarbij je zo goed als alles kan doen. Games als deze vallen vaak onder de RPG ‘Role Playing Games’ en ‘Open-World’ games. Dit soort games zijn groot en complex en vereisen veel uur om dit uit te spelen.

Wij van Beyond the Horizons leggen de focus op ons avontuur in dit soort games. Wat je van ons kan verwachten zijn soms lange stukken wat bol staat van onze belevingen en hoe wij dit soort games ervaren. Verwacht van ons dus content waarbij de nadruk ligt over hoe wij dit ervaren. Uiteraard is er ruimte om te discussiëren met ons, want dit is zeker de bedoeling. Op het moment hebben we een aantal redacteurs die allemaal weer een game anders beleven. Dit levert diverse stukken over één game maar dan wel vanuit andere en meerdere invalshoeken.

Naast onze geschreven items zijn we ook zeer actief met beeld en geluid op Facebook/YouTube en Twitch. Met elke week een nieuwe Beyond our Horizons wat onze wekelijkse podcast is. Op de zaterdagavond een nieuwe Episode van Michael Speelt, waarbij hij een enge horror game speelt. En als afsluiter van de week en tevens een start van de nieuwe week, Eddy die op de zondagavond diverse games live streamt.

Michael Braam

Michael Braam

Oprichter/eigenaar,
redacteur & social media

K62B2409 (2)

Ivar Jens Harald Blaauw

Redacteur, Vormgever
& Public Relations

reybae-900x950

Reyhan Kemal Kevas

Redacteur & vormgever

thijssen

Thijssen Stehouwer

Redacteur

eddy

Eddy Janson

Redacteur & Streamer

patricia

Patricia de jong

Redacteur

charlotte

Charlotte van de Ven

Redacteur

onno

Onno L’Ortye

Redacteur

Bas

Bas Stravers

Redacteur

Vragen/opmerkingen/public relations

info@beyondthehorizons.nl

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Over ons" A few seconds ago
Input your search keywords and press Enter.