Over ons

Anno 2018 zijn games als Assassin’s Creed, Red Dead Redemption, Grand Theft Auto, Mafia gigantische producties met budgetten die in de miljoenen gaan. Dit soort games draaien om een meeslepend verhaal, boeiende en interessante karakters. Met daarnaast veel side-quests waarbij je helemaal kan afdwalen van je pad en zo nog meer kan ontdekken van alles wat de spelwereld biedt. Want dit is waar dit soort games om draaien, een mooie grote spelwereld waarbij je zo goed als alles kan doen. Games als deze vallen vaak onder de RPG ‘Role Playing Games’ en ‘Open-World’ games. Dit soort games zijn groot en complex en vereisen veel uur om dit uit te spelen.

Wij van Beyond the Horizons leggen de focus op ons avontuur in dit soort games. Wat je van ons kan verwachten zijn soms lange stukken wat bol staat van onze belevingen en hoe wij dit soort games ervaren. Verwacht van ons dus content waarbij de nadruk ligt over hoe wij dit ervaren. Uiteraard is er ruimte om te discussiëren met ons, want dit is zeker de bedoeling. Op het moment hebben we een aantal redacteurs die allemaal weer een game anders beleven. Dit levert diverse stukken over één game maar dan wel vanuit andere en meerdere invalshoeken.

Naast onze geschreven items zijn we ook zeer actief met beeld en geluid op Facebook/YouTube en Twitch. Met elke week een nieuwe Beyond our Horizons wat onze wekelijkse podcast is. Met als afsluiter van de week en tevens een start van de nieuwe week, Eddy die op de zondagavond diverse games live streamt.

Michael Braam

Oprichter/Eigenaar,
Redacteur & Podcaster

Ivar Jens Harald Blaauw

Mede oprichter,
Podcaster, Redacteur & Designer

Eddy Janson

Mede oprichter,
Podcaster, Redacteur & Streamer

Vragen/opmerkingen/public relations

info@beyondthehorizons.nl


Meng je in het gesprek/in de discussies op:

Input your search keywords and press Enter.