To Infinity... and Beyond!
Now Reading:
The Division 2 – Warlords of New York
Full Article 2 minutes read

Pak je rugzak er maar weer bij want het is weer tijd om terug te keren naar The Division 2. Jawel uit het niets heeft Ubisoft een gigantische expansie aangekondigd. Dit is niet zomaar een DLC maar meer een Division 2.5 die zomaar even uit komt! We keren terug naar de straten van New York wat het strijdtoneel was van het eerste deel. Maar dit keer geen zware koude winter maar juist mooi stralend weer.

Warlords of New York

Terwijl de Division alle zeilen bijzette om Washington DC veilig te stellen, viel een inktzwarte sluier over de straten van New York. Aaron Keener, een van de slechteriken uit The Division die als eerste Division-agent deserteerde, zwaait de scepter over de facties in New York. Hij gebruikt ze om Lower Manhattan te veroveren. Samen met andere afvallige agenten en een dodelijke, nieuwe virusstreng wil Keener alles verwoesten wat opnieuw is opgebouwd na de catastrofale Black Friday-pandemie. Het gevecht om de orde te herstellen gaat door, maar nu heeft de Division een nieuwe missie: Keener koste wat kost een halt toeroepen.

Walktrough

CGI Trailer

Reveal Stream

World Premier Stream

Naast deze trailers zijn er nog meer dingen aangekondigd wat er aangepast gaat worden aan The Division 2 welke je hier op je gemak kan nalezen: https://www.ubisoft.com/nl-nl/game/the-division/the-division-2/news-updates/usnJamHaVKQ3UZN5R85dJ/warlords-of-new-york-expansion-overview en let op het zijn veel aanpassingen, maar echt!

The Division 2 is nu in een bundel te koop met alle DLC of alleen deze expansie Warlords en kan je aanschaffen oa. via de Ubisoft Store: https://www.ubisoft.com/nl-nl/game/the-division/the-division-2/buy

Kortom het is weer tijd om The Division 2 erbij te pakken en ermee aan de slag te gaan. Voor mij staat deze expansie in de wachtrij want na het uitspelen van de basis game wilde ik meer en dat krijgen we nu net op het juiste moment! Maar is dit ook voor jullie het moment om terug te keren? En lees zeker onze review over The Division 2.


Meng je in het gesprek/in de discussies op:

Input your search keywords and press Enter.